Petua dan Trik Memenangi Loteri

loteri

Oleh itu, adakah kaedah pasti yang boleh anda gunakan untuk memenangi banyak wang dalam undian negeri atau lukisan Mega Millions anda? Baiklah, jujur, tidak. Orang yang cuba menjual sistem atau kaedah “rahsia” yang menjamin anda akan memenangi berjuta-juta loteri sedang menggerogoti kaki anda dan membuang-buang wang anda. Tetapi ada beberapa peraturan mudah yang boleh anda ikuti untuk memastikan bahawa anda mungkin lebih mungkin memenangi beberapa wang pada masa anda bermain. Ingat, kemungkinan memenangi lotto negeri adalah satu dari berjuta-juta dan berjuta-juta, dan bahkan membeli beratus-ratus tiket lotto tidak membuat anda lebih cenderung untuk mendapatkan nombor anda.

Peraturan pertama semasa bermain lotere untuk menang adalah realistik mengenai kemungkinan dan  Mega888 Malaysia kemungkinan anda menjadi pemenang. Terlalu banyak orang membuang banyak wang tunai di beratus-ratus tiket loteri, memikirkan bahawa jumlah yang banyak akan menjadikan mereka pemenang yang tidak dapat dielakkan. Ini adalah jalan konyol untuk diambil, dan bukan hanya kerana ia merompak banyak wang yang mungkin anda juga akan habiskan. Walaupun kedengarannya pelik, membuang banyak wang untuk tiket lotto menjadikannya lebih mungkin bahawa anda akan mengalami ketagihan perjudian berbahaya yang dapat menghabiskan semua simpanan anda dan meletakkan anda di landasan kewangan yang mengerikan. Semasa anda berusaha untuk mendapatkan kembali semua wang yang anda hilang semasa bermain loteri, anda akan membelanjakan lebih banyak peluang untuk “pasti menang”, dan kitaran ini adalah untuk beberapa yang tidak pernah berakhir.

Daripada menipu diri sendiri untuk mempercayai bahawa peluang anda untuk memenangi jutaan dolar adalah lebih baik daripada yang lain, ambil pandangan yang pragmatik mengenai loteri. Janji pada diri anda bahawa anda tidak akan pernah menghabiskan lebih banyak daripada yang anda mampu untuk tiket lotto dan memulakan permainan, dan berpuas hati dengan kemenangan sederhana. Kadang-kadang hanya pulang modal, atau memenangi wang yang cukup untuk membeli makan tengah hari untuk anda dan rakan, cukup baik untuk mendapatkan loteri. Lagipun, apa sahaja yang anda menangi adalah sesuatu yang tidak anda miliki sebelumnya, dan tujuan anda adalah untuk terus bersenang-senang dengan loteri sehingga anda mempunyai kemampuan untuk membelanjakan jumlah yang berpatutan untuk tiket dalam jangka masa yang panjang. Apa sahaja yang anda lakukan, jangan letakkan keseluruhan gaji anda dengan banyak permainan awal atau tiket lotto. Anda tidak mungkin akan menang banyak,

Sekiranya anda mempunyai akses ke nombor pemenang dari gambar sebelumnya, perhatikan mereka sebelum membeli tiket anda. Walaupun tidak akan menjamin kemenangan, anda mungkin akan menang jika anda memilih nombor yang tidak dipilih pada gambar terakhir, kerana kemungkinan mereka ditarik semula adalah kecil. Jika anda membeli permainan awal, periksa laman web undian negara untuk melihat permainan mana yang masih mempunyai sejumlah besar jackpot yang belum dituntut. Sekiranya anda membeli permainan lotto awal yang belum menghasilkan banyak pemenang, kemungkinan anda akan meningkat sedikit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *